“Alle woningen in de Heren van Broekgraaf zijn gasloos“

Duurzaam wonen met veel minder CO2 uitstoot

Het project “Heren van Broekgraaf” is ontstaan vanuit onze duurzaamheidsvisie, waarbij wij ervoor willen zorgen dat onze projecten en dus onze kopers bijdragen aan een duurzamere wereld met veel minder CO2 uitstoot. Onze kopers hebben een bewuste levensstijl, die helemaal past in deze tijd. Steeds meer gemeentes omarmen onze werkwijze en daarmee onze projecten. Samen dragen we zorg voor een emissievrije en meer circulaire samenleving, waarin onze kinderen en kleinkinderen gezond en bewust kunnen opgroeien.

0-op-de-meter-plus

De woningen van Heren van Broekgaaf zijn gasloos en 0-op-de-meter-plus. Dat houdt in dat er een energielabel van toepassing is dat hoger is dan A++++, onder andere door toepassing van zonnepanelen. Daarnaast hebben onze woningen standaard hoog isolerende gevels, triple beglazing en een warmtepompsysteem met de mogelijkheid om de woning zowel te koelen als te verwarmen. Dit zorgt voor een aangenaam binnenmilieu en levert verkoeling in de zomer. Er wordt veel zorg besteed aan mooie architectuur en een hoog afwerkingsniveau. Omdat wij alleen A-merk materialen gebruiken voor installaties, tegels, sanitair, deuren, handgrepen en kozijnen, zijn uw onderhoudskosten op de lange termijn laag.

“Alle woningen in de Heren van Broekgraaf zijn gasloos “

De woningen in dit project zijn ruim opgezet en beschikken over minimaal 3 en maximaal 6 slaapkamers. Een deel van de woningen beschikt bovendien over een zolder. Bij de hoekwoningen is er ook de mogelijkheid opgenomen om op de begane grond een kantoor aan huis, een praktijkruimte, hobbyruimte of een extra slaapkamer te creëren.

Energieleverende woning

Als u in het bezit bent van een elektrische of hybride auto of plannen heeft om een dergelijke auto aan te schaffen, dan bieden wij de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan in de verduurzaming van uw woning. Door zonnepanelen te plaatsen op de carport, kunt u voldoende elektra laten opwekken om ook uw auto op te laden.

top