De bouw is gestart

Leerdam ligt aan de voet van de Betuwe, vooral bekend om zijn fruitteelt (appels, peren en kersen). Het gebied bestaat uit een afwisseling van oude stroomgeulen, de stroomruggen aan weerszijden daarvan en de komgronden verder van de rivier vandaan. Deze oude rivierlopen zijn op verscheidene plekken in het landschap, ook binnendijks, herkenbaar.


Modern wonen in Heren van Broekgraaf

Het project ligt aan een mooie parkachtige waterstrook in nieuwbouwwijk de Broekgraaf. In de Broekgraafzone wordt wonen in een weidse opzet gecombineerd met groen en waterpartijen.

De wijk is populair vanwege de mooie omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en het station van Leerdam, dat op vijf tot tien minuten fietsafstand ligt. Er bevindt zich een busstation vlakbij de Broekgraaf op nog geen 5 minuten fietsafstand. Er is een winkelcentrum in de nabije omgeving gevestigd. Bovendien is de bouw van een brede school aan de rand van de Broekgraaf gepland. Leerdam staat van oudsher bekend om haar glaswerk en wordt om die reden de Glasstad van Nederland genoemd.

“Alle woningen in de Heren van Broekgraaf zijn gasloos“

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
* verplichte velden

In de Heren van Broekgraaf komen veelzijdige woonwensen samen. Het is hier wonen in eigen stijl en met karakter. Het project Heren van Broekgraaf is onderscheidend in architectonische verschijning en woonvormen en vormt daarom een bijzondere toevoeging aan de wijk Broekgraaf in Leerdam

top